Norsk - Lindberg LLUSA PLLC

Go to content

Main menu:

Norsk

Global immigrasjonadvokat for olje og gassindustrien siden 2001

Advokatkontor Maria Pilar Llusa er spesialisert innen immigrasjonslovgivning for energisektoren.   Siden 2001 har hun arbeidet vesentlig med , skandinavisk, søramerikansk og spansk næringsliv for overføring av personell med spesialkunnskap til projekter I USA. Hun har også utviklet strategiske relasjoner med advokater i utlandet for å hjelpe bedrifter og enkeltpersoner til å sørge for rettidig og effektiv overføring av nøkkelpersonell over hele verden. Hun har mer enn femten års internasjonal  erfaring for denne type virksomhet i Europa, Latin-Amerika, Canada og Asia.

Ms Llusa er opprinnelig fra Madrid, Spania, og har fullført juridisk utdanning fra både Spania og  Washington, DC.  Llusa også fungert som professor II ved Jones School of Management (MBA Program) ved Rice University. Hun har undervist kurs i Latin-Amerika  og Spania I forretningsforhandlinger bl.a, g for Chamber of Commerce of Madrid kurs for EU Certificate of business.
Hun har tidligere fungert arbeidet som transaksjonsadvokat for et større internasjonalt energiselskap i Houston samt som advokat for energiselskaper i Sverige og Norge.

For tiden er Llusa direktør for Spania-Texas Chamber of Commerce i Houston, og har også vært aktivt involvert i norsk / skandinavisk energi samfunnet i Houston siden 1995. Hun er medlem av Norwegian  American Chamber of Commerce og  Swedish American Chamber of Commerce. 
Back to content | Back to main menu